torstai 7. maaliskuuta 2013

Jauhelihalla täytetyt cannelonit

Pasta kuuluu lempiruokiini, niin kuin italialaisen keittiön antimet muutenkin. Täytän cannelonit yleensä suurin piirtein samoilla täytteillä, mausteet saattavat vaihdella. Ihanaa, tuhtia arkiruokaa, joka on cannelonien täyttämisen poislukien vaivatonta valmistaa.

Täyte:
400 g jauhelihaa
1 sipuli
3-4 valkosipulinkynttä
3 porkkanaa raasteena
1-2 dl vettä
1 rkl lihafondia
(aurajuustoa)
mausteita maun mukaan, esim. oreganoa, basilikaa, mustapippuria, paprikajauhetta


Päälle:
1 prk paseerattua tomaattia
100 g juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja lisää hienonnettu sipuli, raastetut porkkanat, vesi ja mausteet. Sekoita. Voitele isohko uunivuoka, täytä cannelonit jauhelihatäytteellä ja asettele ne vuokaan. Kaada cannelonien päälle paseerattu tomaatti ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 225 asteessa noin 20-30 minuuttia.

1 kommentti: