sunnuntai 19. heinäkuuta 2015


Parasta keittoa ikinä!

1 iso   sipuli
2       valkosipulinkynttä
2 rkl   öljyä, voita tai margariinia oman maun mukaan
2 rkl   balsamiviinietikkaa
400 g   tomaattimurskaa
4 dl    vettä
1 rkl   sokeria
1 tl    suolaa
        (chiliä)
1 tlk   kidneypapuja
1 pussi katkarapuja (n. 180 g)
1 prk   ValioCrea ruokakermaa Grillattu paprika

Kuori ja hienona sipulit. Kuumenna öljy/voi/margariini pannulla ja kuullota siinä sipulit. Lisää balsamiviinietikka ja anna sen kiehahtaa. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Lisää chiliä, jos haluat keitosta tulista. Anna kypsyä miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.

Huuhtele ja valuta katkaravut sek pavut. Lisää kerma ja anna hautua n. 5 minuuttia. 

Lisää katkaravut ja kuumenna. Älä kuitenkaan keitä katkarapuja pitkään, etteiät ne sitkisty. Voit lisätä keiton pinnalle persiljaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti