Parasta keittoa ikinä!
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä, voita tai margariinia oman maun mukaan
2 rkl balsamiviinietikkaa
400 g tomaattimurskaa
4 dl vettä
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
(chiliä)
1 tlk kidneypapuja
1 pussi katkarapuja (n. 180 g)
1 prk ValioCrea ruokakermaa Grillattu paprika
Kuori ja hienona sipulit. Kuumenna öljy/voi/margariini pannulla ja kuullota siinä sipulit. Lisää balsamiviinietikka ja anna sen kiehahtaa. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Lisää chiliä, jos haluat keitosta tulista. Anna kypsyä miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.
Huuhtele ja valuta katkaravut sek pavut. Lisää kerma ja anna hautua n. 5 minuuttia.
Lisää katkaravut ja kuumenna. Älä kuitenkaan keitä katkarapuja pitkään, etteiät ne sitkisty. Voit lisätä keiton pinnalle persiljaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti