Tästä risotosta tuli aivan taivaallisen hyvää. En ole aiemmin tehnyt minkäänlaista risottoa mutta mielestäni tämä eka kokeilu onnistui hyvin, risotosta tuli sopivan kosteaa. Valmiin annoksen päälle voi ripotella jotain juustoa, esim. parmesaania.
Risotto
3 dl vettä
½ kalaliemikuutio
1 ½ juoksevaa margariinia
1 valkosipulin kynsi
1 ½ risottoriisiä
½ sitruunamehua
½ suolaa
mustapippuria
3/4 dl turkkilaista jogurttia
Kuhafileet
300 g kuhafileetä
suolaa
mustapippuria
juoksevaa margariinia paistamiseen
Valmistusohje
Liuota kalaliemikuutio kiehuvaan veteen. Kuullota valkosipuli ja riisi kattilassa. Lisää joukkoon kalalientä pienissä erissä kypsennyksen aikana, kunnes kaikki liemi on lisätty ja riisi on pehmeää ja sopivan kosteaa. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 15 - 20 min.
Mausta ja paista kuhafileet pannulla risoton kypsyessä.
Mausta risotto sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon turkkilainen jogurtti. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kuhafileet risottoannosten päälle.
Liuota kalaliemikuutio kiehuvaan veteen. Kuullota valkosipuli ja riisi kattilassa. Lisää joukkoon kalalientä pienissä erissä kypsennyksen aikana, kunnes kaikki liemi on lisätty ja riisi on pehmeää ja sopivan kosteaa. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 15 - 20 min.
Mausta ja paista kuhafileet pannulla risoton kypsyessä.
Mausta risotto sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon turkkilainen jogurtti. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kuhafileet risottoannosten päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti