sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Tänään päätin syödä kevyemmin. No, vuohenjuusto ei ole kovin kevyttä mutta ehkä se ei haittaa. Tämänkin ihanan keiton reseptin olen saanut Pirkka-lehdestä joskus muutama vuosi sitten, ja sen helppous on maun ohella keiton parhaita puolia. Tomaatit pilkotaan, lisätään kiehautetun paseeratun tomaatin sekaan ja annetaan pehmentyä. Joukkoon lisätään viipaloitu vuohenjuustopötkö, mustapippuria ja suolaa, ja keitetään 5 minuuttia. Lopuksi vielä desi kermaa ja sitten keitto sekoitetaan sauvasekoitimella tasaiseksi. Tarjoilen keiton yleensä basilikasilpun ja crostinien kera, tällä basilikan puuttuessa silppusin koristeeksi persiljaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti